Free travel home page with storage for your pictures and travel reports! login GLOBOsapiens - Travel Community GLOBOsapiens - Travel Community GLOBOsapiens - Travel Community
Login
 Forgot password?
sign up


Top 3 members
wojtekd 140
Member snaps

Error Reporting group posting on GLOBOsapiens

main group page      | members      | discussion      |

Hey Andy!!

Postings 1 - 6 of 6 


nedkelly

View profile in a new window


Premium account
Joined: Apr 04
Points: 5264
Posts: 81


Posted: 2005-11-07 12:40:00   

First things first, hope your well. The problem Im having is that I either click on a photo to enlarge it and it takes me straight back to the home page, likewise when I click on some comments to read them at the bottom of the reports it again sends me straight back to the home page...... just thought you ought to know.



Cheers



Matt

---
Do Not tip-toe through life to arrive safely at deaths door!! To surf or not to surf , flat? is the queastion.


Reply    Reply with quote    Contact nedkelly
 

nedkelly

View profile in a new window


Premium account
Joined: Apr 04
Points: 5264
Posts: 81


Posted: 2005-11-09 17:33:00   

yeah ...like ned says..Im also having problems trying to view the slideshows.It just sends me back to the home page..... dunno if thats my comps fault or what!!



Later



Matt

---
Do Not tip-toe through life to arrive safely at deaths door!! To surf or not to surf , flat? is the queastion.


Reply    Reply with quote    Contact nedkelly
 

bootlegga

View profile in a new window


Premium account
Joined: Jul 04
Points: 15194
Posts: 124


Posted: 2005-11-10 00:41:00   

Nope, that has been happening lately for me too, but it is very inconsistent. I'd say about it only affect 20% or so, but it is frustrating.

---
"Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness." – Mark Twain


Reply    Reply with quote    Contact bootlegga
 

rangutan

View profile in a new window


Premium account
Joined: Aug 04
Points: 34740
Posts: 1041


Posted: 2005-11-10 01:19:00   

"Hey Andi!"??? < I never got that error message but :-( "@" ....that happens sometimes to me when im logged in more than about 2 hours. Re-doing a logon corrects it. Staff should check, but most members seem to be running OK? I suppose this is a security "timeout" parameter thing. I always try the re-login thing first, has solved 95% of my very few errors and problems. Also, if one returns to a no longer actual page, this might happen. If i'm using other internet functions and services parallel like music or automatic updates this effect may worsen. Generally "refresh" or "re-logon" or if necessary "restart"! :-) Staff please check!

RR

[ This Message was edited by: rangutan on 2005-11-10 01:27 ]

---
Rudolf "Rangutan" Graspointner


Reply    Reply with quote    Contact rangutan
 

andreas

View profile in a new window

posting by GLOBOsapiens.net staff

posting by GLOBOsapiens.net moderator

Joined: May 02
Points: 8309
Posts: 808


Posted: 2005-11-14 17:41:00   

Hello Matt,



I guess you are using firefox or NC. That happens here as well, but I could not identify the source so far. Will be looking for it to fix.



regards, Andy


Reply    Reply with quote    Contact andreas
 

nedkelly

View profile in a new window


Premium account
Joined: Apr 04
Points: 5264
Posts: 81


Posted: 2005-11-14 17:43:00   

I actually get more problems on AOL than on firefox... but cheers for gettin back to me ...Hope all is well dude..



Later



Matt

---
Do Not tip-toe through life to arrive safely at deaths door!! To surf or not to surf , flat? is the queastion.


Reply    Reply with quote    Contact nedkelly
 



  Terms and Conditions    Privacy Policy    Press    Contact    Impressum
  © 2002 - 2019 Findix Technologies GmbH Germany    Travel Portal Version: 4.2.7