Free travel home page with storage for your pictures and travel reports! login GLOBOsapiens - Travel Community GLOBOsapiens - Travel Community GLOBOsapiens - Travel Community
Login
 Forgot password?
sign up


Top 3 members
wojtekd 181
mistybl. 94
Member snaps

Error Reporting group posting on GLOBOsapiens

main group page      | members      | discussion      |

Report list header pictures

Postings 1 - 6 of 6 


lukasdj

View profile in a new window


Premium account
Joined: Jun 03
Points: 1117
Posts: 23


Posted: 2005-06-20 10:42:00   

I have published a report on Amsterdam (Fascinating Amsterdam), but the picture I have added to the introduction section doesn't appear on the left side of the title in the complete list of Amsterdam's reports. It appears beside another Amsterdam report (Our sick trip to Amsterdam), and the picture of this report appears with another one (An Amsterdam Good Time).

On the contrary, while I read a report, the section "More reports on Amsterdam" on the right of the globo page displays the pictures in the correct way.



Thanks


Reply    Reply with quote    Contact lukasdj
 

lukasdj

View profile in a new window


Premium account
Joined: Jun 03
Points: 1117
Posts: 23


Posted: 2005-06-20 11:28:00   

After the first rate, my report has changed position, and now it has the correct picture associated.

It seems that, if some reports haven't pictures they get pictures from the next ones in the list, infact "An Amsterdam Good Time" and "Amsterdam without the cafes and the Red District" haven't any pictures, while the next "Our sick trip to Amsterdam" and another without title have. So the first pictures of "Our sick trip to Amsterdam" is used in the report list for "An Amsterdam Good Time" and the first of the one without title is used for "Amsterdam without the cafes and the Red District".



Thanks


Reply    Reply with quote    Contact lukasdj
 

rangutan

View profile in a new window


Premium account
Joined: Aug 04
Points: 34752
Posts: 1044


Posted: 2005-06-20 19:41:00   

Yes still an error. For the "Travel search", the list of reports, the ICONS may be jumbled, specially at the middle/end of the list. I reported this to staff in my comments to the new version V4. It seems only to occur when the larger Icons appear. Some pictures were mixed up in the list for South Africa. The list is correct (with small icons) using the tab "Reports" then "Country Filter", but typing in the search "South Africa" now only finds text referances. This would be OK if we could agree "Travel search" searches for text and "Country filter under "Reports" and "Pictures" finds those there!



A search for Germany still shows errors, see:

www.globosapiens.net/country/germany_reports_3.html

The report on Neuschwanstein (castle) shows a (large) icon of a palace and the report on Herrenchiemsee a map of Hockenheim,

As observed this mix-up does not occur when the list is called up using the "Reports" tab, then "Country Filter", then "more...", see:

www.globosapiens.net/reports/5012.html?cc=gm

(page 2, correctly arranged SMALL icons)Further, the options "more" on this page takes one only to the globosapiens start-page, not the individual reports!







[ This Message was edited by: rangutan on 2005-06-20 19:54 ]

---
Rudolf "Rangutan" Graspointner


Reply    Reply with quote    Contact rangutan
 

andreas

View profile in a new window

posting by GLOBOsapiens.net staff

posting by GLOBOsapiens.net moderator

Joined: May 02
Points: 8309
Posts: 808


Posted: 2005-06-21 11:25:00   

Hi guys,



you are right this looks like an error. Let me see if that can be fixed today.



regards, Andy


Reply    Reply with quote    Contact andreas
 

andreas

View profile in a new window

posting by GLOBOsapiens.net staff

posting by GLOBOsapiens.net moderator

Joined: May 02
Points: 8309
Posts: 808


Posted: 2005-06-21 11:52:00   

Hi guys,



thank you for reporting this error. As you can see we are now running GLOBO version 3.0.3 (that can be seen on the bottom of each page). That contains a fix for that problem.



It should now work fine. Le me please know if you experience further problems on that particular case or if we can close this topic.



Andy


Reply    Reply with quote    Contact andreas
 

lukasdj

View profile in a new window


Premium account
Joined: Jun 03
Points: 1117
Posts: 23


Posted: 2005-06-22 10:01:00   

Thanks Andy,



now it works fine



Luca :)


Reply    Reply with quote    Contact lukasdj
 



  Terms and Conditions    Privacy Policy    Press    Contact    Impressum
  © 2002 - 2019 Findix Technologies GmbH Germany    Travel Portal Version: 4.2.7