Free travel home page with storage for your pictures and travel reports! login GLOBOsapiens - Travel Community GLOBOsapiens - Travel Community GLOBOsapiens - Travel Community
Login
 Forgot password?
sign up


Top 3 members
wojtekd 80
Member snaps

Error Reporting group posting on GLOBOsapiens

main group page      | members      | discussion      |

Album Links do not show pictures

Postings 1 - 4 of 4 


bohicaaz

View profile in a new window


Premium account
Joined: May 07
Points: 1057
Posts: 4


Posted: 2008-01-29 19:58:00   

I sent the link to my album to a bunch of friends and you can view the cover photo and then all the other photos are not viewable. It just shows the comments I wrote for each photo but no picture. Here is the link I sent http://www.globosapiens.net/bohicaaz/slide-shows.html



Any ideas?

---
"Don't waste your life waiting for life to start."


Reply    Reply with quote    Contact bohicaaz
 

louis

View profile in a new window


Premium account
Joined: Dec 05
Points: 13399
Posts: 17


Posted: 2008-01-29 21:49:00   

I have had the same problems. My friends couldn't watch my album. I suppose that You need to be a member to see the slide show. Even me I've tried to see albums not being log in and I couldn't

I think that is the reason

Any others ideas ?

Have a nice day

Rafal

---
Louis


Reply    Reply with quote    Contact louis
 

bohicaaz

View profile in a new window


Premium account
Joined: May 07
Points: 1057
Posts: 4


Posted: 2008-01-29 22:21:00   

I think you may be right but it certainly would be better for the site for non members to be able to see an album as they might then be interested in joining. I"m hoping for an alternative. Thank you for the comments on the album itself. It was a great trip and I appreciate the compliments.



jeremy

---
"Don't waste your life waiting for life to start."


Reply    Reply with quote    Contact bohicaaz
 

rangutan

View profile in a new window


Premium account
Joined: Aug 04
Points: 34752
Posts: 1044


Posted: 2008-03-03 16:19:00   

I had this problem too from November till end of January and thought it had to do with my own computer system, conflict between the 4 browser systems I have installed! I think the problem was fixed by staff, try again. RRG

---
Rudolf "Rangutan" Graspointner


Reply    Reply with quote    Contact rangutan
 



  Terms and Conditions    Privacy Policy    Press    Contact    Impressum
  © 2002 - 2024 Findix Technologies GmbH Germany    Travel Portal Version: 4.2.8